HomePro-DJND-EventsServicesPhotosLinksContact

 

 ND-Events

ND -events is een jong evenementenbureau in volle ontwikkeling dat ontstaan is uit een behoefte aan goede en vooral professionele organisators die ik zelf heb kunnen vaststellen door mijn andere activiteit als dj .

Het organiseren van gelijk welk evenement is zoals het oplossen van een puzzel : alleen als alle stukken perfect op hun plaats zitten heb je een perfect eindresultaat!

Graag zorgen wij voor de totaalorganisatie van uw evenement of feest ,gaande van het zoeken naar een geschikte locatie tot het plaatsen van een handgemaakt bloemstuk op uw tafels …

Een van mijn absolute troeven is dat ik door de jaren heen al heel wat verschillende traiteurs heb zien werken en ook hun keuken geproefd,veiligheidsmensen aan het werk gezien, realisaties van klank en lichtfirma’s gezien …, kortom dat ik een uitgebreid netwerk heb uitgebouwd van mensen en bedrijven die er alles aan gaan doen om uw feest te doen slagen.

Uiteraard zijn dit maar woorden , graag ga ik de uitdaging aan om dit voor u ook in het echt te bewijzen met een spetterende organisatie van uw evenement !

Designed by ©2020 FrontPixel Webdesign