HomePro-DJND-EventsServicesPhotosLinksContact

 

 DJ Nicolas Decoster : achtergrondinfo

Het is eigenlijk één van de moeilijkste dingen van het maken van een website : stel jezelf eens voor . Ik heb er toch even moeten over nadenken , gekeken naar de sites van verschillende collega’s en hun manier van voorstellen …

Hoewel het perfect mogelijk zou zijn om hier een ellenlange lijst te zetten met alle zaken en evenementen waar ik ook eens ‘gedraaid’ heb , wil ik liever een kort overzicht geven van de plaatsen en mensen die mij gemaakt hebben tot wie ik vandaag als dj ben.

Op 13 jarige leeftijd kwam ik door een schoolkameraad in contact met het medium ‘radio’ . De zender in kwestie was radio Dynamo knokke op 105.8 fm . Dankzij de toenmalige stationmanager A.J Beirens kreeg ik de kans om , na een’ inloopperiode’ van een paar maand , ook live radio te gaan maken . Op dit station leerde ik dj Bart De Graaf van Disco Amigo kennen , hij nam me samen met z’n toenmalige collega Patrick Danneels mee ‘te velde’ en leerde mij beetje bij beetje de knepen van het vak.

Na enkele jaren ervaring ‘on the road’ met amigo kreeg ik de kans om op m’n 17 de ‘solo’ te beginnen bij Dino’s . Dino’s is de ambiancezaak op het Verweeplein te Knokke met zaakvoerders Deano Stepman en Christel Ide . Na een drietal jaar Blankenberge met onder andere de Panchovilla kwam er de kans om naar de toenmalige topdiscotheek number one in het casino Knokke te verhuizen ,ik ben er uiteindelijk méér dan 12 jaar gebleven.

Het leuke aan dit alles dat ik vandaag nog steeds voor diezelfde mensen draai ( disco amigo voor privé feesten , dino’s voor de ambiance … )

Kortom , ervaring genoeg in praktisch elk genre van muziek om van elk feest een unieke ervaring te maken !!

Designed by ©2020 FrontPixel Webdesign